Cu Dumnezeu în vreme de criză Calea, Adevărul și Viața 620

Adaugat la :  20.03.2020

Cum să mă raportez eu, în calitate de creștin, la această situație neobișnuită? Vrea Dumnezeu să ne testeze? Cum Îl găsim AZI pe Dumezeu?

Îndemnăm pastorii să ne trimită un mesaj prin care să îi încurajeze și pe ceilalți oameni care ne urmăresc. Poate fi un text sau un modul video. Haideți să ne susținem unii pe alții, Trupul lui Hristos poate funcționa chiar dacă nu ne putem vedea față în față în aceste zile.

În perioada aceasta vom distribui și alte materiale care au ca scop zidirea sufletească și conștientizarea venirii iminente a Domnului. Urmărește-ne pentru a le vedea:

- pe Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Materiale asemănătoare găsești aici: https://alfaomega.tv/intelegereavrem…/romania-puls-spiritual