Dumnezeu are un plan cu mine Calea, Adevărul și Viața 650, cu pastorul Vali Paul

Adaugat la :  7.05.2020

Dumnezeu are un plan cu mine | Calea, Adevărul și Viața 650, cu pastorul Vali Paul

În această emisiune vom discuta despre planul pe care Dumnezeu îl are cu noi, nu doar ca indivizi ci și ca națiuni.

Invitatul de azi e Vali Paul, pastor la Biserica „Filadelfia”, din Baia Mare.

Alte materiale edificatoare îți stau la dispoziție aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Mulțumim că ne ajuți să răspândim Cuvântul Domnului și să vestim venirea Lui: https://alfaomega.tv/proiecte