Pocăința și credința Calea, Adevărul și Viața, cu Virgil Achihai

Adaugat la :  19.10.2020

În această emisiune, președintele Uniunii Bisericilor Creștine după Evanghelie, Virgil Achihai, ne împărtășește adevăruri despre conceptele de credință și pocăință. În plus, ne prezintă particularitățile cultului de care aparține. Nu în ultimul rând, aflăm detalii fascinante despre implicarea creștinilor după Evanghelie în transportul de Biblii din perioada comunistă.

Poți consulta oricând edițiile anterioare ale programului „Calea, Adevărul și Viața”: https://alfaomega.tv/mediacenter/category/calea-adevarul-si-viata-talk-show

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV