Promo Calea, Adevărul și Viața, 09 iulie 2020

Adaugat la :  8.07.2020

Urmărește LIVE-ul de mâine seară: Calea, Adevărul și Viața

Vorbim cu Mihaela și David Moza despre lumea spirituală. Afli ce e acoperirea spirituală și cum te poți feri de interferențele Satanei în viața ta. Așteptăm cu drag să te implici și TU prin întrebări și cereri de rugăciune. Le poți scrie acum, în secțiunea de comentarii, sau poți vorbi cu noi mâine.

Te așteptăm mâine seară, 09 iulie 2020, de la 20:00. Unde? Pe această pagină, pe pagina de Facebook Rețeaua de Rugăciune, pe canalul de YouTube Alfa Omega, pe site-ul Alfa Omega TV și pe canalul nostru TV.

Dă like paginii și distribuie postarea.

Mai multe detalii aici: https://alfaomega.tv/canal-tv/recomandari-saptamanale/12860-in-direct-acoperire-spirituala-si-vulnerabilitati-calea-adevarul-si-viata-09-iulie-2020-de-la-20-00