Provocări în vremuri de criză Calea, Adevărul și Viața 622

Adaugat la :  25.03.2020

În PREMIERĂ, diseară, de la 20:00: Provocări în vremuri de criză | Calea, Adevărul și Viața 622

Azi discutăm despre ce atitudini putem avea in situații de criză, ce trebuie să facem ca individ, creștin autentic și ca biserică pentru a împlini voia Domnului în această situație extremă.

Resurse asemănătoare te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Urmărește-ne pe Youtube, acolo publicăm materiale pe care nu le vei vedea pe Facebook: https://www.youtube.com/channel/UCiGwx8Yg1dOAr78_5v-zTKQ

Avem și cont de Instagram, aruncă o privire: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

Canalul TV poate fi vizionat 24/7 și este unul dintre cele mai vizionate de români. Uită-te și tu. Dacă nu ai televizor, ne găsești online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv