Psalmul 91 și protecția Domnului peste mine Calea, Adevărul și Viața 661, cu Daniel Drumea

Adaugat la :  21.08.2020

„E singurul pasaj pe care Satana l-a cititat pe de rost. Psalmul despre care vorbesc prezintă protecție incredibilă. Așa că de ce l-ar folosi cel rău împotriva lui însuși? Fiindcă vrea să te înșele chiar folosind Cuvântul lui Dumnezeu.

Psalmul 91, textul despre care învățăm, prezintă trei tipuri de nenorociri care ne pot afecta viața și trei moduri specifice de a activa protecția lui Dumnezeu în fiecare dintre situații”.

Învățătura e susținută de Daniel Drumea, pastor la Biserica „Râul Iubirii” din Ceica.

Resurse asemănătoare găsești aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremu...

Îți dăm întâlnire:

- pe Youtube: https://www.youtube.com/user/alfaomegatv

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/pg/alfaomega...

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Emisiune difuzată în august 2020 la Alfa Omega TV (CAV 661).