Rugăciune și credință Calea, Adevărul și Viața 618, cu Tudor și Mirela Pețan

Adaugat la :  19.03.2020

Deseară, de la ora 20, transmitem ÎN PREMIERĂ un alt material, special realizat pentru voi, care să funcționeze ca hrană spirituală și încurajare. Zilele acestea colaborăm intens cu multe persoane din țară și din străinătate pentru a fi alături de voi. Dintre acestea amintim câteva nume: pastorii Mihai Dumitrașcu, Ion Dumitru (de la TOFLEA), Ilie Popa, și Ioan Demeter.

Urmăriți emisiunea pentru a asculta mesaje care vă vor aduce VIAȚĂ, oferind o perspectivă creștină privind extinderea pandemiei de COVID-19.

În perioada aceasta vom distribui și alte materiale care au ca scop zidirea sufletească și conștientizarea venirii iminente a Domnului. Urmărește-ne pentru a le vedea:

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Materiale asemănătoare găsești aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual