Vreau să fiu vindecat Calea, Adevărul și Viața 619, cu Aurelian Barbu

Adaugat la :  19.03.2020

Virusuri, pandemie, teamă. Panica pare că domnește peste lume. Ce să facem noi, creștinii? Cum ne putem feri de boală și de teamă?

Acum e momentul ca Biserica să se ridice și să slujească, oferind speranță și răspândind Vestea Bună a Evangheliei.

Distribuie să vadă și prietenii tăi.

În perioada aceasta vom distribui și alte materiale care au ca scop zidirea sufletească și conștientizarea venirii iminente a Domnului. Urmărește-ne pentru a le vedea:

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Ți-am pregătit resurse asemănătoare: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual