Lucian Oniga - Tabara Peniel 2018 - Supranatural

Adaugat la :  6.07.2018

De ce tabara Peniel de anul acesta se numeste „Supranatural”?

L-am avut invitat in studioul Alfa Omega TV pe fratele Lucian Oniga - initiatorul si unul dintre organizatorii taberelor Peniel, iar el ne-a raspuns la intrebarea de mai sus.

Investeste in relatia ta cu Dumnezeu in aceasta vara! Inscrie-te in tabara si ia cu tine un prieten (sau mai multi)!

Mai multe detalii despre acest eveniment gasesti la link-ul urmator: https://www.facebook.com/events/460930464331822/

Material extras din emisiunea „Realitati si perspective” 73 - Tabara Peniel: Supranatural. Invitat: Lucian Oniga (Presedinte, Fundatia Peniel) - aprilie 2018. Urmariti emisiunile „REALITATI SI PERSPECTIVE” pentru a obtine o perspectiva crestina asupra contextului actual in care traim - in fiecare sambata, de la ora 21, la Alfa Omega TV. Urmareste toate emisiunile Realitati si Perspective - https://alfaomega.tv/mediacenter/category/realitati-si-perspective #‎RSP‬ ‪#‎RealitatiSiPerspective‬