Afacerile sunt planul lui Dumnezeu | Michael Baer

Adaugat la :  2.08.2021

În grădina Eden, Dumnezeu le-a oferit lui Adam și Evei „locuri de muncă”. De ce? Ca să poată administra pământul, să poată dezvolta societatea, să poată împlini nevoile oamenilor. Lucrul acesta nu s-a schimbat de mii de ani. Afacerile încă împlinesc nevoia de bază a ființei umane.

Michael Baer este pastor, antreprenor, director executiv, vorbitor și autor. Unul dintre gândurile care îl motivează în activitățile pe care le face este să nevoia de a-i încuraja pe creștini să-și practice credința în viața de zi cu zi, la locul de muncă, unde ne petrecem cea mai mare parte din timp.

Dacă vrei să aprofundezi subiectul, poți achiziționa cărțile lui Michael Baer: https://alfaomega.tv/librarie/manufacturer/michael-r-baer

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.