Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Curs Casatoria si Familia - Lucian Oniga - 1 - Celibatul

Adaugat la :  18.05.2015

Dintre oamenii care nu se casatoresc niciodata, nu sunt prea mulţi acei care in mod intenţionat raman necasatoriţi. Cu toate acestea, ei sunt membri ai unei familii, cei creştini sunt membri ai unei biserici, sunt prietenii şi/sau aproapele nostru. Prin urmare, e important sa-i inţelegem pe cei necasatoriţi pentru ca:

1. sunt de mare preţ inaintea lui Dumnezeu;

2. multe din problemele lor se datoreaza lipsei de atenţie şi inţelegere din partea celor din jur;

3. de multe ori, prea mult talent şi prea multe resurse se pierd sau raman neutralizate pentru Imparaţia lui Dumnezeu.

mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul http://alfaomega.tv/