Curs Casatoria si Familia - Lucian Oniga - 12 - Planificarea nuntii

Adaugat la :  18.05.2015

Planificarea nunţii ar trebui sa fie un timp al bucuriei, al incantarii, al distracţiei, al rasului şi al apropierii dintre membrii familiei. Din nefericire, de multe ori, in aceasta perioada apar conflicte atat intre logodnici, cat şi intre cei doi şi parinţii lor.

Parte din cursul Casatoria si Familia, dezvoltat de Lucian Oniga, care se adreseaza in special tinerilor ce urmeaza sa se casatoreasca. Prima parte a cursului dezbate celibatul, asteptarile oamenilor cu privire la casatorie, principii pentru alegerea unui partener de viata si pregatirile pentru casatorie. A doua jumatate se aplica oricarei familii casatorite, de orice varsta. Sunt discutate rolul sotului si sotiei in familie, asteptarile reciproce, importanta comunicarii, precum si metode de rezolvare a conflictului. Este discutata de asemenea sexualitatea in cuplu. La final sunt trasate cateva principii pentru o familie sanatoasa, si cum sa imbini armonios lucrul cu familia.

Poti urmari/citi/descarca cursul intreg aici: https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea/relatii/curs-familie