Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Curs Casatoria si Familia - Lucian Oniga - 13 - Familia slujitorului

Adaugat la :  18.05.2015

Pentru un slujitor familia trebuie sa fie prima lui prioritate! Probleme ce pot ameninta familia slujitorului - Un sondaj realizat in 1992 in SUA a scos in evidenţa faptul ca un lucrator se confrunta cu multe dificultaţi care ii pun in pericol familia, intre care:

insuficient timp petrecut impreuna – 81%;

folosirea banilor – 71%;

nivelul venitului – 70 %;

dificultaţi de comunicare – 64 %;

aşteptarile congregaţiei – 63 %;

diferenţe in ce priveşte petrecerea timpului liber (leisure) – 57 %;

probleme in creşterea copiilor – 53 %;

probleme sexuale – 46 %;

mania slujitorului pe soţie – 41 %;

diferenţe in ce priveşte lucrarea – 35 %;

diferenţe in ce priveşte cariera/lucrarea soţiei – 25 %.


Parte din cursul Casatoria si Familia, dezvoltat de Lucian Oniga, care se adreseaza in special tinerilor ce urmeaza sa se casatoreasca. Prima parte a cursului dezbate celibatul, asteptarile oamenilor cu privire la casatorie, principii pentru alegerea unui partener de viata si pregatirile pentru casatorie. A doua jumatate se aplica oricarei familii casatorite, de orice varsta. Sunt discutate rolul sotului si sotiei in familie, asteptarile reciproce, importanta comunicarii, precum si metode de rezolvare a conflictului. Este discutata de asemenea sexualitatea in cuplu. La final sunt trasate cateva principii pentru o familie sanatoasa, si cum sa imbini armonios lucrul cu familia.

Poti urmari/citi/descarca cursul intreg aici: https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea/relatii/curs-familie

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.