Curs Casatoria si Familia - Lucian Oniga - 8 - Conflictul si rezolvarea conflictului

Adaugat la :  18.05.2015

Conflictul este o parte naturala a creşterii noastre şi a vieţii de familie. De ce? Pentru ca suntem fiinţe umane, cu dorinţe, idei, atitudini, nevoi, sentimente, comportamente, temperamente şi scopuri proprii; cand acestea difera, poate interveni conflictul.

Parte din cursul Casatoria si Familia, dezvoltat de Lucian Oniga, care se adreseaza in special tinerilor ce urmeaza sa se casatoreasca. Prima parte a cursului dezbate celibatul, asteptarile oamenilor cu privire la casatorie, principii pentru alegerea unui partener de viata si pregatirile pentru casatorie. A doua jumatate se aplica oricarei familii casatorite, de orice varsta. Sunt discutate rolul sotului si sotiei in familie, asteptarile reciproce, importanta comunicarii, precum si metode de rezolvare a conflictului. Este discutata de asemenea sexualitatea in cuplu. La final sunt trasate cateva principii pentru o familie sanatoasa, si cum sa imbini armonios lucrul cu familia.

Poti urmari/citi/descarca cursul intreg aici: https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea/relatii/curs-familie