Despre divort si ruptura intre familii, si solutii pentru refacerea casatoriei - pastorul Adrian Pop

Adaugat la :  20.05.2015

Afla mai multe: http://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea/relatii

- caz concret de conflict in care se ajunge la divort si ce impact poate avea rugaciunea unei sotii in aceasta situatie

- tinta diavolului in Eden, a fost prima familie si a ramas aceeasi si astazi: sa dezbine familiile si relatii intre sot-sotie si parinti-copii

- singura modalitate prin care cineva isi poate recastiga partenerul este printr-o dedicare totala lui Dumnezeu, fara rezerve

- Dumnezeu doreste restaurarea partenerilor mai mult decat oricine si el este singurul care ii poate vindeca

Interviu cu pastorul Adrian Pop. Afla mai multe: http://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea/relatii