Frică de Dumnezeu și respect față de semeni | Realități și perspective 157, cu Cristian Șoimaru

Adaugat la :  16.11.2021

Ce înseamnă să fim sarea pământului? Noi influențăm societatea din jur în primul rând prin modul în care ne tratăm aproapele. În această emisiune vorbim despre impactul pe care un creștin trebuie să îl aibă în societate prin contribuția sa. Și anume, atât prin calitatea muncii lui, cât și prin valorile pe care le promovează.

Dacă vrei să descoperi mai multe moduri prin care îți poți trăi credința în viața de zi cu zi, intră aici: https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.