Ghiță Ignat și Fight for Freedom: slujind refugiații din Ucraina | Realități și Perspective 182

Adaugat la :  14.04.2022

Fostul luptător MMA, după ce a trecut prin multe perioade dificile în viață, L-a întâlnit pe Dumnezeu. Transformarea a fost radicală: de la o viață egoistă, acum trăiește pentru Domnul și se sacrifică des pentru binele celor din jur. Ghiță Ignat, cunoscut și sub numele de Ursul Carpatin, explică de ce schimbările de acest fel sunt reale și ne spune cum se implică alături de Fight for Freedom pentru a ajuta refugiații. Chiar dacă se pune în pericol. Urmărește până la sfârșit și fii încurajat să trăiești o viață sfântă, plină de iubire pentru Dumnezeu și pentru oameni.

Dacă emisiunea te-a făcut să te gândești la cum poți fi tu sare și lumină, te invităm pe site-ul nostru, unde avem muuulte materiale pe această temă: https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea

Alte ediții ale programului „Realități și perspective” găsești aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.