Provocările Bisericii în acest sezon | Interviu cu Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al BOR

Adaugat la :  13.01.2022

„Cei mai mari adversari ai Bisericii nu se află în afara ei, ci în interior”. De ce? Fiindcă interpretăm creștinismul într-un mod convenabil nouă. Astfel, falsificăm mesajul lui Hristos, îl îndulcim, decupând ce nu ni se pare rezonabil. Da, Scriptura e dulce, chiar dacă viața e aspră și amară uneori, însă noi trebuie să o prezentăm în totalitate, așa cum este ea, afirmă Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române.

Suntem creștini de luni până duminică, oriunde ne aflăm. Fii încurajat să-ți trăiești credința în societate: https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea

#imparatiacerurilor #cineEaproapele #BOR #VasileBanescu #alfaomega #alfaomegatv

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.