Răzvan Mihăilescu: tu ești visul lui Dumnezeu | Realități și perspective 178

Adaugat la :  26.03.2022

Ascultă mesajul pastorului Răzvan Mihăilescu, de la Biserica „Râul Vieții”, din București.

,Harul nu este un paravan pentru a păcătui, ci este abilitarea divină de a trăi în neprihănire. - Răzvan Mihăilescu

Oamenii caută fericirea în lucrurile pământești, însă singura bucurie deplină și adevărată o poate da numai Dumnezeu. E important să nu confundăm bucuria de moment cu cea de durată. Ne simțim bine, fericiți, când petrecem timp cu prietenii sau când plecăm într-o călătorie, dar satisfacția profundă a fericirii este starea noastră interioară, indiferent de împrejurări, iar asta poate veni doar de la Dumnezeu.

Dacă emisiunea te-a făcut să te gândești la cum poți fi tu sare și lumină, te invităm pe site-ul nostru, unde avem muuulte materiale pe această temă: https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea

Alte ediții ale programului „Realități și perspective” găsești aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.