Susține libertatea, susține familia Furdui

Adaugat la :  5.01.2022

7 copii români nu-și mai pot vedea părinții. De aproape un an.

Pastorul Nelu Filip, președintele Comunității Regionale Penticostale Arad, prezintă manifestația de susținere a familiei Furdui.

Toți copiii soților Furdui au fost luați de către Protecția Copilului din Germania, țara unde s-au stabilit. Ultima dată când și-au văzut părinții a fost în luna aprilie a anului 2021. Dacă susții valoarea familiei, ești invitat sâmbătă, 8 ianuarie 2022, de la ora 12:00, în Piața „Avram Iancu”, din Arad. Fii alături de familia Furdui.

Mai multe despre valorile familiei din perspectivă creștină afli pe site-ul www.alfaomega.tv: https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea/relatii

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.