Vieti in lumina 1.20 - Daniel Drumea - marturie

Adaugat la :  21.09.2018

Daniel Drumea vorbeste despre modul in care a experimentat credinciosia lui Dumnezeu atunci cand a decis sa iasa din zona de confort si sa umble in ascultare de El. Tocmai in perioada in care familia Drumea era preocupata cu privire la plecarea in America si la lipsa bugetului pentru aceasta deplasare, Dumnezeu ii cere lui Daniel sa vanda cele doua masini ale familiei sale pentru a aduce copiii rromi intr-o tabara crestina. Deplin incredintat ca Domnul i-a vorbit, Daniel face acest lucru si in scurt timp Dumnezeu ii binecuvanteaza cu toti banii necesari pentru plecare.

Mai multe despre o raportare sanatoasa a crestinului la finante: https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea/banii