Cuvântul lui Dumnezeu este esențial pentru viașa noastră | Decupaj din realitate 7.15

Adaugat la :  23.05.2022

Valorile ne apropie și ne formează ca și comunitate, ca și familie. Dar fără Cristos și fără Cuvântul Lui nimic nu durează. Atena Blog de la biserica Noua Generație Târgu Mureș are un mesaj despre familie în această emisiune. De asemenea, pastorul Aurelian Barbu de la biserica Dunamis București vorbește despre metanoia, un proces prin care Dumnezeu îți schimbă mintea și inima.

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Așteptăm să ne scrii sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.