Discerne minciuna: 5 minute pentru suflet, episodul 9

Adaugat la :  5.08.2020

Se spune ca cele mai bune minciuni sunt cele care contin ceva adevar in ele. De ce? Pentru ca altfel, oricine si-ar da seama cand e vorba de o inselaciune. “Tatal minciunii” cum e numit satan, are formula lui cu care tine oamenii in religiozitate si inselare: 1 bucata de adevar din Biblie+ 1 bucata din ritualurile pagane+ 1 bucata din moralitatea de moment si schimbatoare a societatii.

Satan nu suporta exclusivitatea lui Isus si va incerca mereu sa corupa adevarul Lui simplu: EL ESTE CALEA, ADEVARUL SI VIATA.

O producție Biserica Creștină „Noua Generație” din Târgu Mureș. Mai multe materiale aici: https://bcng.ro/

Dă click pe link, vei avea acces la mai multe resurse pentru sufletul tău: https://alfaomega.tv/viata-spirituala

Alte devoționale: https://alfaomega.tv/devotional

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională