Binecuvantari si blesteme – transfer genealogic?- CAV LIVE - 26 aprilie 2018

Adaugat la :  26.04.2018

Ce inseamna transfer genealogic si cum putem primi eliberare de pacatele generationale? In aceasta emisiune vom vorbi de asemenea si despre cum Dumnezeu a ales sa transmita binecuvantarile Sale din generatie in generatie.

Invitat: David Moza (Director, Ellel Ministries Romania)

Emisiunea va fi transmisa in direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV si pe site-ul alfaomega.tv. Fiti alaturi de noi, urmariti emisiunea, trimiteti intrebarile dvs. si motivele de rugaciune! Ne puteti scrie si mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom raspunde intrebarilor si ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.284.913, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune