Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Caracter crestin si daruri spirituale - CAV LIVE - 01 noiembrie 2018

Adaugat la :  8.11.2018
Vizualizari :  411
+ Add To

Ce sunt darurile spirituale si de ce sunt importante? In aceasta emisiune vom vorbi despre semnificatia darurilor de tip: revelatie, profetie, vindecare si supranatural. De asemenea vom discuta despre importanta zidirii unui caracter crestin si a umblarii zilnice cu Dumnezeu in calauzire si sfintenie.

Invitati: Aurel Bahnaru (Pastor, Biserica Deo Gloria din Timisoara) si Lucian Chis (Pastor, Biserica Aletheia din Timisoara)


Emisiunea va fi transmisa in direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV si pe site-ul alfaomega.tv. Fiti alaturi de noi, urmariti emisiunea, trimiteti intrebarile dvs. si motivele de rugaciune! Ne puteti scrie si mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom raspunde intrebarilor si ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune

Adauga comentariul tau!


x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.