Caracter crestin si daruri spirituale - CAV LIVE - 01 noiembrie 2018

Adaugat la :  8.11.2018

Ce sunt darurile spirituale si de ce sunt importante? In aceasta emisiune vom vorbi despre semnificatia darurilor de tip: revelatie, profetie, vindecare si supranatural. De asemenea vom discuta despre importanta zidirii unui caracter crestin si a umblarii zilnice cu Dumnezeu in calauzire si sfintenie.

Invitati: Aurel Bahnaru (Pastor, Biserica Deo Gloria din Timisoara) si Lucian Chis (Pastor, Biserica Aletheia din Timisoara)

Emisiunea va fi transmisa in direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV si pe site-ul alfaomega.tv. Fiti alaturi de noi, urmariti emisiunea, trimiteti intrebarile dvs. si motivele de rugaciune! Ne puteti scrie si mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom raspunde intrebarilor si ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune