Care este voia lui Dumnezeu pentru mine? - CAV LIVE - 10 mai 2018

Adaugat la :  10.05.2018

Toate direcţiile,alegerile si relaţiile noastre trebuie sa fie ghidate şi conduse de o dorinţa puternica de a face voia lui Dumnezeu. Dar cum stim care este voia Lui pentru noi? In aceasta emisiune vom identifica din Scriptura voia lui Dumnezeu cu privire la vietile noastre, incepand cu planul general (mantuire) pana la scopul si chemarea personala a fiecarui credincios.

Invitati: Razvan si Lidia Mihailescu (Biserica Raul Vietii din Bucuresti)

Emisiunea va fi transmisa in direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV si pe site-ul alfaomega.tv. Fiti alaturi de noi, urmariti emisiunea, trimiteti intrebarile dvs. si motivele de rugaciune! Ne puteti scrie si mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom raspunde intrebarilor si ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.284.913, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune