Ce înseamnă să fiu cetățean al Împărăției? - CAV LIVE – 26 septembrie 2019

Adaugat la :  26.09.2019

În această emisiune vom vorbi despre manifestarea Împărăției în trăirea creștinilor. Ce înțelegem prin Împărăția lui Dumnezeu? Care este diferența dintre a aparține unei denominațiuni și a fi cetățean al Împărăției lui Dumnezeu?

Invitat: Prof. Dr. Iosif Țon

Moderator: Marcel Ștrubert (pastor, Centrul Creștin Timișoara)

Emisiunea va fi transmisă în direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV și pe site-ul alfaomega.tv. Fiți alături de noi, urmăriți emisiunea, trimiteți întrebările dvs. și motivele de rugăciune! Ne puteți scrie și mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom răspunde întrebărilor și ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune