De ce contează înțelegerea vremurilor | Împreună Răspândim Lumină, 4 iunie 2021

Adaugat la :  4.06.2021

În această seară discutăm despre „înțelegerea vremurilor”, o preocupare tematică importantă pe agenda lucrării de media creștină Alfa Omega TV. Rămâi împreună cu noi să vezi cum și ce facem în această direcție, câteva statistici, priorități și planuri.

Ne bucurăm ori de câte ori ajungem să cunoaștem telespectatorii Alfa Omega TV și să vedem modul minunat în care Dumnezeu lucrează în viețile lor prin materialele difuzate. În această seară vei cunoaște familia Bistrian, din Hațeg. Cele câteva ore petrecute în casa lor ne-au îmbogățit și ne-au motivat să slujim cu și mai multă dedicare.

Dacă vrei să afli mai multe despre acest proiect de înțelegere a vremurilor și cum poți fi parte accesează linkul: https://alfaomega.tv/proiecte/intelegereavremurilor

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională