Emisiune speciala - Retrospectiva spirituala 2016 - joi, 22 decembrie, ora 21, la AOTV

Adaugat la :  20.12.2016

Joi, 22 decembrie 2016, ora 21, va prezentam o emisiune speciala de analiza si sinteza Retrospectiva spirituala a anului 2016! Vom vorbi despre contextul international al anului 2016, privit din perspectiva spirituala, cu marile evenimente definitorii pentru anul ce se incheie. De asemenea, vom discuta despre cateva repere ce tin de Romania in 2016. Gazde: Tudor si Mirela Petan; Pe finalul emisiunii il avem ca invitat special pe Cristian Cazacu.

Ca organizatie de media, noi, la Alfa Omega TV, prin specificul muncii noastre, avem o perspectiva mai larga cu privire la ceea ce face Dumnezeu in lume in zilele noastre. Fara a incerca sa acoperim toate domeniile vietii spirituale ale anului 2016 si fara a pretinde ca punctul nostru de vedere este singurul cu intelegere completa, randurile urmatoare cuprind doua categorii de informatii: legate de contextul international vazut din perspectiva biblica si repere in dinamica spirituala a Romaniei.

Afla mai multe: http://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega/6454-retrospectiva-spirituala-a-anului-2016