Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Emisiunea speciala Impreuna raspandim lumina - 8 decembrie 2016 - Alfa Omega TV

Adaugat la :  8.12.2016
Vizualizari :  83
+ Add To

Impreuna raspandim lumina este o emisiune speciala despre modul in care Dumnezeu lucreaza prin Alfa Omega TV in vietile telespectatorilor. Gazdele emisiunii, Mirela si Tudor Petan, multumesc direct si in rugaciune tuturor celor care intr-un fel sau altul sunt parte din lucrarea Alfa Omega TV.

In prima parte a emisiunii sunt prezentate dimensiunile lucrarii Alfa Omega TV, si anume: evanghelizare, echipare si slujire, reflectare a lucrarii Domnului in Romania.

De asemenea, veti putea vedea marturiile telespectatorilor care au beneficiat atat de vindecare fizica si emotionala sau relatii transformate cat si de o intelegere a vremurilor in care traim prin intermediul programelor noastre.

Toate proiectele desfasurate se realizeaza doar cu ajutorul lui Dumnezeu, al echipei Alfa Omega TV si a celor care aleg sa fie parte din lucrarea Alfa Omega TV!

fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

Adauga comentariul tau!


x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.