Fii liber! - CAV LIVE - 07 martie 2019

Adaugat la :  7.03.2019

De ce ajung oamenii dependenti si cat de inofensive sunt considerate dependentele? In aceasta emisiune dorim sa identificam cauzele si efectele dependentelor, sa oferim solutii practice si sa ii slujim in rugaciune pe cei care vor sa iasa de sub robia pacatului.

Invitati: (Ilie Popa - Pastor, Biserica Peniel din Viena) si (Remus Runcan - Pastor, Biserica Maranata din Timisoara)

Emisiunea va fi transmisa in direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV si pe site-ul alfaomega.tv. Fiti alaturi de noi, urmariti emisiunea, trimiteti intrebarile dvs. si motivele de rugaciune! Ne puteti scrie si mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom raspunde intrebarilor si ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune