Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Impaca-te cu dusmanul tau! - CAV LIVE - 11 aprilie 2019

Adaugat la :  11.04.2019

Cum sa il iert pe cel care mi-a facut rau? Impreuna cu invitatul nostru, Prof. Dr. Iosif Ton, vom vorbi in aceasta emisiune despre importanta iertarii si a restaurarii relatiilor cu cei care ne-au gresit. Totodata, vom face rugaciuni de eliberare, pocainta si vindecare pentru cei care sunt raniti.

Emisiunea va fi transmisa in direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV si pe site-ul alfaomega.tv. Fiti alaturi de noi, urmariti emisiunea, trimiteti intrebarile dvs. si motivele de rugaciune! Ne puteti scrie si mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom raspunde intrebarilor si ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune