Impreuna raspandim lumina 2018 - 4 - Slujire si rugaciune pentru probleme

Adaugat la :  29.11.2018
Vizualizari :  116
+ Add To

Impreuna raspandim lumina 2018 - 4 - SLUJIRE SI RUGACIUNE PENTRU PROBLEME. Afla mai multe despre proiectele noastre - https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/proiecte

Ca organizatie de media crestina, dincolo de informare sau divertisment, ne focalizam pe slujirea personala in rugaciune si implicarea directa in viata credinciosilor, vedem o mare nevoie mare. Anual, primim peste 5000 de cereri de rugaciune. Ne rugam cu ei, incercam sa oferim solutii practice, sa-i ajutam, ii conectam cu credinciosi maturi sau biserici din regiunea lor, si producem resurse media care sa raspunda nevoilor concrete ale oamenilor. Zeci de mii parcurg anonim materiale publicate de noi, pe teme sensibile. Descopera cum a decurs anul 2018.

Impreuna raspandim lumina 2018 - 4 - SLUJIRE SI RUGACIUNE PENTRU PROBLEME. Parte din seria de emisiuni IRL difuzata intre 26 noiembrie - 2 decembrie 2018. Afla mai multe despre proiectele noastre - https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/proiecte

Adauga comentariul tau!