Impreuna raspandim lumina 2018 - 6 - Implicarea crestinului in societate

Adaugat la :  28.11.2018

Impreuna raspandim lumina 2018 - 6 - IMPLICAREA CRESTINULUI IN SOCIETATE. Afla mai multe despre proiectele noastre - https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/proiecte

Cu ajutorul partenerilor Alfa Omega TV, realizam materiale relevante care sa inspire crestinii pentru a fi sare si lumina la locul in care se afla, sa aplice principiile crestine in toate domeniile vietii: profesia, Biserica, dimensiunea sociala, educatia, tehnologia, banii, statul si relatiile cu cei din jur. Prin toate canalele media, incurajam atat crestinul obisnuit, cat si liderii din diverse sfere ale societatii sa-L reprezinte bine pe Hristos.

Impreuna raspandim lumina 2018 - 6 - IMPLICAREA CRESTINULUI IN SOCIETATE. Parte din seria de emisiuni IRL difuzata intre 26 noiembrie - 2 decembrie 2018. Afla mai multe despre proiectele noastre - https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/proiecte