Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Impreuna raspandim lumina! Emisiune speciala - joi 08 decembrie 2016, ora 21

Adaugat la :  7.12.2016
Vizualizari :  30
+ Add To

Joi, 08 decembrie 2016, de la ora 21, va invitam sa urmariti emisiunea „Impreuna raspandim lumina!” pe canalul Alfa Omega TV. Impreuna raspandim lumina! este o emisiune speciala despre modul in care Dumnezeu lucreaza prin Alfa Omega TV in vietile telespectatorilor. In mai multe momente, gazdele emisiunii, Mirela si Tudor Petan, multumesc direct si in rugaciune tuturor celor care intr-un fel sau altul sunt parte din lucrarea Alfa Omega TV.

Toate proiectele desfasurate se realizeaza doar cu ajutorul lui Dumnezeu, al echipei Alfa Omega TV si a telespectatorilor care aleg sa fie parte din lucrarea Alfa Omega TV.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/canal-tv/recomandari-saptamanale/6399-impreuna-raspandim-lumina-emisiune-speciala-joi-08-decembrie-2016-ora-21-00-la-aotv

Fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener

Adauga comentariul tau!


x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.