Impreuna raspandim lumina! Emisiune speciala - joi 08 decembrie 2016, ora 21

Adaugat la :  7.12.2016

Joi, 08 decembrie 2016, de la ora 21, va invitam sa urmariti emisiunea „Impreuna raspandim lumina!” pe canalul Alfa Omega TV. Impreuna raspandim lumina! este o emisiune speciala despre modul in care Dumnezeu lucreaza prin Alfa Omega TV in vietile telespectatorilor. In mai multe momente, gazdele emisiunii, Mirela si Tudor Petan, multumesc direct si in rugaciune tuturor celor care intr-un fel sau altul sunt parte din lucrarea Alfa Omega TV.

Toate proiectele desfasurate se realizeaza doar cu ajutorul lui Dumnezeu, al echipei Alfa Omega TV si a telespectatorilor care aleg sa fie parte din lucrarea Alfa Omega TV.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/canal-tv/recomandari-saptamanale/6399-impreuna-raspandim-lumina-emisiune-speciala-joi-08-decembrie-2016-ora-21-00-la-aotv

Fii parte si tu: http://alfaomega.tv/partener