Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Legamantul cel nou - o usa deschisa pentru salvarea mea - CAV LIVE - 25 aprilie 2019

Adaugat la :  25.04.2019
Vizualizari :  1046
+ Add To

Ce se inţelege cand Biblia vorbeşte despre un Nou Legamant intre Dumnezeu şi noi? Noul Legamant inseamna ca noi putem merge direct la Dumnezeu prin Hristos. In aceasta emisiune vom vorbi despre beneficiile Legamantului cel Nou si despre puterea sangelui Domnului Isus care ne ajuta sa avem biruinta asupra domeniilor slabe din viata noastra.


Invitati: Aurelian Barbu (Pastor, Biserica Dunamis - Bucuresti) si Claudiu Lapadat (Pastor, Biserica Sfanta Treime - Timisoara)


Emisiunea va fi transmisa in direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV si pe site-ul alfaomega.tv. Fiti alaturi de noi, urmariti emisiunea, trimiteti intrebarile dvs. si motivele de rugaciune! Ne puteti scrie si mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom raspunde intrebarilor si ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune

Adauga comentariul tau!


x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.