Ma confrunt cu probleme de familie. Ce sa fac? - CAV LIVE - 21 februarie 2019

Adaugat la :  21.02.2019

In cadrul acestei emisiuni dorim sa oferim solutii biblice la provocarile cu care se confrunta familia din zilele noastre. De asemenea, vor fi momente de slujire in care ne vom ruga pentru cei care asteapta o interventie divina in problemele prin care trec.

Invitati: Lucian Oniga (Presedinte, Fundatia Peniel Romania ) si Virgil Dan (Pastor, Biserica Eclesia din Cluj-Napoca )

Emisiunea va fi transmisa in direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV si pe site-ul alfaomega.tv. Fiti alaturi de noi, urmariti emisiunea, trimiteti intrebarile dvs. si motivele de rugaciune! Ne puteti scrie si mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom raspunde intrebarilor si ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune