Nu te teme, crede numai! - CAV LIVE - 14 februarie 2019

Adaugat la :  14.02.2019

Va invitam sa urmariti o noua emisiune de slujire si rugaciune in care vom vorbi despre umblarea prin credinta si puterea credintei manifestata in diverse domenii ale vietii.

Invitati: Samuel Caba (Pastor, Biserica Raul Trezirii - Arad) si Aurel Bahnaru (Pastor, Biserica Deo Gloria - Timisoara)

Emisiunea va fi transmisa in direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV si pe site-ul alfaomega.tv. Fiti alaturi de noi, urmariti emisiunea, trimiteti intrebarile dvs. si motivele de rugaciune! Ne puteti scrie si mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom raspunde intrebarilor si ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune