Puterea Invierii in viata mea - CAV LIVE - 9 mai 2019

Adaugat la :  9.05.2019

Cum pot avea parte de puterea Invierii lui Hristos in problemele cu care ma confrunt? Care este dovada faptului ca un crestin experimenteaza aceasta putere in trairea lui zilnica cu Dumnezeu? Te invitam sa urmaresti aceasta emisiune in care vei afla mai mult despre puterea supranaturala pe care Invierea o are in viata credinciosului.

Invitati: Aurel Bahnaru (Pastor, Biserica Deo Gloria - Timisoara) si Ticu Leontescu (Pastor, Biserica Filadelfia - Timisoara)

Emisiunea va fi transmisa in direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV si pe site-ul alfaomega.tv. Fiti alaturi de noi, urmariti emisiunea, trimiteti intrebarile dvs. si motivele de rugaciune! Ne puteti scrie si mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom raspunde intrebarilor si ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune