Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Retrospectiva spirituala a anului 2016 - Alfa Omega TV

Adaugat la :  23.12.2016

Ca organizatie de media, noi, la Alfa Omega TV, prin specificul muncii noastre, avem o perspectiva mai larga cu privire la ceea ce face Dumnezeu in lume in zilele noastre. Fara a incerca sa acoperim toate domeniile vietii spirituale ale anului 2016 si fara a pretinde ca punctul nostru de vedere este singurul cu intelegere completa, randurile urmatoare cuprind doua categorii de informatii: legate de contextul international vazut din perspectiva biblica si repere in dinamica spirituala a Romaniei.

Prin specificul activitatii sale, Alfa Omega a prezentat, si in 2016, prin canalele de media pe care le gestioneaza, prin emisiuni produse sau traduse, lucruri care tin de dinamica spirituala din Romania. De data aceasta, fata de anii anteriori, este practic imposibil sa discutam despre ceea ce Domnul a facut si face in Romania, fara sa tinem cont si sa intelegem, din perspectiva biblica, ce se intampla pe plan international. Intelegerea vremurilor, perspectiva geo-politica, filtrata biblic a devenit un lucru necesar. Niciodata, evenimentele care se intampla accelerat in intreaga lume, nu ne-au indemnat mai mult sa intelegem vremurile dupa ceasul lui Dumnezeu si sa ne pregatim pentru ultima faza a istoriei. Alinieri, aliante, conflicte, lideri mondiali, terorism, persecutie, Orientul Mijlociu, Rusia, Turcia, noi structuri de putere, UNESCO si Ierusalimul, experiente genetice, valori fundamentale si „corectitudinea politica”.

Pe plan intern, ca o dominanta in Trupul lui Hristos din Romania, simptomatica este cresterea revelatiei despre Imparatia lui Dumnezeu, despre nevoia de relevanta a crestinului si a Bisericii in intreaga societate. Dupa calendarul lui Dumnezeu, in luna octombrie 2016 am intrat in anul biblic 5777. Anul sabiei, al separarii, al inceputului revarsarii prezentei Domnului intr-un mod nou – spun profetii.

Citeste mai multe: http://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega/6454-retrospectiva-spirituala-a-anului-2016

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.