Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Romania in valea deciziilor - CAV LIVE - 04 octombrie 2018

Adaugat la :  4.10.2018
Vizualizari :  688
+ Add To

In aceasta emisiune dorim sa identificam cauzele care impiedica natiunea romana sa intre in promisiunile lui Dumnezeu. Impreuna cu invitatii nostri vom face rugaciuni de pocainta, de restaurare, de binecuvantare si de cerere ca voia lui Dumnezeu pentru Romania sa se implineasca!

Invitati: Claudiu Lapadat (pastor, Biserica Sfanta Treime din Timisoara) si Florin Dan (pastor, Asociatia Interconfesionala „Rugul Aprins)


Emisiunea va fi transmisa in direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV si pe site-ul alfaomega.tv. Fiti alaturi de noi, urmariti emisiunea, trimiteti intrebarile dvs. si motivele de rugaciune! Ne puteti scrie si mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom raspunde intrebarilor si ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune

Adauga comentariul tau!


x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.