Slujire pentru vindecare și eliberare- CAV LIVE – joi, 16 iulie 2020

Adaugat la :  16.07.2020

Crezi că Dumnezeu poate aduce vindecare și eliberare în viața ta? În această ediție a emisiunii Calea, Adevărul și Viața vom vorbi despre puterea de restaurare pe care o are Cuvântul lui Dumnezeu și revelația adevărului care ne face liberi.

Invitati:

Samuel Caba (Pastor, Biserica Râul Trezirii - Arad)

Emisiunea este transmisă în direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook Alfa Omega TV, pe canalul de YouTube Alfa Omega TV și pe site-ul alfaomega.tv. Fii alături de noi, urmărește emisiunea, trimite-ne întrebările și motivele de rugăciune! Ne poți scrie și mesaj privat pe pagina de Facebook Alfa Omega TV. Îți răspundem la întrebări și ne rugăm pentru cauzele tale. Contactează-ne: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune