Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Te poticnesti tu de Isus? - CAV LIVE - 06 decembrie 2018

Adaugat la :  6.12.2018
Vizualizari :  310
+ Add To

In aceasta emisiune dorim sa vedem care sunt principalele cauze pentru care oamenii se poticnesc de persoana lui Isus, de cuvintele, actiunile sau de metodele Lui de vindecare. De asemenea vom vorbi si despre relevanta Domnului Isus in zilele noastre.

Invitati: Marcel Strubert (Pastor, Centrul Crestin Timisoara) si Silviu Cornea (Pastor, Biserica Speranta din Timisoara)


Emisiunea va fi transmisa in direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV si pe site-ul alfaomega.tv. Fiti alaturi de noi, urmariti emisiunea, trimiteti intrebarile dvs. si motivele de rugaciune! Ne puteti scrie si mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom raspunde intrebarilor si ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune

Adauga comentariul tau!


x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.