Vindecarea relaţiilor - CAV LIVE – 28 noiembrie 2019

Adaugat la :  28.11.2019

Cum să ai relații sănătoase pe toate palierele? În această emisiune vom aborda relația cu tine însuți, cea cu Dumnezeu și cu cei din jur. De asemenea, împreună cu invitații noștri vom încerca să răspundem la întrebările dumneavoastră și ne vom ruga pentru restaurare și vindecare în relații.

Invitați: Aurel Bahnaru (pastor, Biserica Deo Gloria - Timişoara) si Lucian Chiș (pastor, Biserica Aletheia - Timișoara)

Emisiunea este transmisă în direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV și pe site-ul alfaomega.tv. Fiți alături de noi, urmăriți emisiunea, trimiteți întrebările dvs. și motivele de rugăciune! Ne puteți scrie și mesaj privat pe Facebook AOTV. Răspundem întrebărilor și ne rugăm pentru cauzele dvs! Tel: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune