Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Emisiunea Liber de datorii 1.5 - Cum sa cheltuiesti cu scop Pasi spre cumpararea unei case

Adaugat la :  8.10.2015

In aceasta emisiune se vorbeste despre a cheltui cu scop si despre motivatia inimii noastre. De ce cumparam? De ce investim in anumite lucruri? Atunci cand cheltuim, o facem cu un scop clar sau doar pentru faptul ca este ceva ce ne dorim dar fara sa aibe neaparat o valoare?

De asemenea, se va aborda subiectul cumpararii unei locuinte si ce se poate intampla in momentul in care nu vom putea sa ne platim toate ratele.

http://alfaomega.tv/liberdedatorii

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.