Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Emisiunea Liber de datorii 4 - Taramul mai mult decat indeajuns fisa de autoevaluare GPS financiar

Adaugat la :  8.10.2015

In editia din aceasta saptamana a emisiunii Liber de datorii, se vorbeste despre al treilea taram, taramul mai mult decat indeajuns. Aceasta este locul in care avem tot ceea ce ne trebuie pentru noi si familia noastra dar avem suficient si pentru a-i binecuvanta pe altii. Este nivelul in care incepem sa privim cu generozitate la nevoile celorlalti. Odata ce suntem confortabili din punct de vedere financiar, ar trebui sa muncim sa fim o binecuvantare pentru altii. In taramul mai mult decat indeajuns, oamenii muncesc pentru a darui, nu doar pentru a trai.

In a doua parte a emisiunii este inclusa o fisa de auto-evaluare financiara, in scopul de a ne ajuta sa vedem unde ne aflam si cum putem face un plan sa ajungem unde ne dorim din punct de vedere financiar.

http://alfaomega.tv/liberdedatorii

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.