Liber de datorii 1.1 - Notiuni introductive (cap. Banul este bun)

Adaugat la :  6.10.2015

Mirabela si Florian Vasile prezinta conceptul emisiunii Liber de datorii bazat pe cartea cu acelasi nume, scrisa de autorii Ray si Shirley Noftsinger. Multi dintre romani sunt prinsi intr-o mentalitate gresita, o mentalitate a saraciei sau au pareri gresite despre finante. Dumnezeu vrea sa elibereze poporul Sau de aceasta mentalitate si si sa-l scoata din robia datoriilor. Subiectele si lectiile care vor fi parcurse, vor avea in primul rand de a face cu planificarea financiara, cu modul in care dorim sa facem investitii, cu bugetul familial si nu in ultimul rand, cum putem sa iesim din datorii.

Extras din sectiunea 1 Liber de datorii - BANUL ESTE BUN. Cursul LIBER DE DATORII complet online: http://alfaomega.tv/liberdedatorii