Liber de datorii 2.2 - Taramul niciodata indeajuns (cap.2 - Viitorul financiar)

Adaugat la :  6.10.2015

Taramul niciodata indeajuns este un loc al supravieturii, in care suntem indreptatiti la asistenta sociala. Multi oameni aflati in acest stadiu se chinuie sa isi mentina puterea spirituala, mentala, emotionala si fizica. Conform statisticilor, 1 din 5 romani se confrunta cu saracia. Peste 7 milioane de romani sunt asistati social in momentul de fata si 80% dintre oamenii care traiesc la nivelul de saracie nu isi depasesc conditia. Acestia sunt cei mai vulnerabili si au nevoie de cea mai multa compasiune, rugaciune si consiliere.

Extras din sectiunea a 2-a Liber de datorii - PLANUL SI PREGATIREA PENTRU VIITORUL NOSTRU FINANCIAR. Cursul LIBER DE DATORII complet online: http://alfaomega.tv/liberdedatorii