Inima Inchinarii 2.15 - Restaurarea Cortului Lui David - cu Claudius Samartinean

Adaugat la :  19.03.2012

mai multe programe crestine la http://alfaomega.tv/mediacenter

In aceasta emisiune, continuam discuţia cu Claudius Samartinean despre cortul lui David şi planul lui Dumnezeu de restaurare a cortului lui David in era noului testament. Claudius ne vorbeşte despre cum a impactat inchinarea istoria poporului Israel, si care este impactul dorit de Dumnezeu pentru biserica de azi prin restaurarea inchinarii Davidice. Suntem provocati sa primim viziunea unei inchinari autentice, care sa aduca in viaţa noastra revelatie, biruinţa şi trezire. In finalul emisiunii urmarim un fragment de la ziua mondiala de rugaciune.