Între Yeshua și Isus | Realități și perspective 169, cu Daniel Stanger

Adaugat la :  21.01.2022

Prin interviul de azi faci cunoștință cu Daniel Stanger, pastor și ghid turistic în Israel. Afli ce înseamnă pentru un român să se mute împreună cu familia în Israel, să se adapteze la un climat și la o cultură diferită, să învețe să comunice în altă limbă. Și, mai presus de toate, să-L prezinte pe Isus Hristos unui popor care nu crede în El.

În plus, în cadrul emisiunii se mai dezbat și alte subiecte: cum se împlinește Biblia sub ochii noștri, ce înseamnă rugăciunea îndreptată către Dumnezeul lui „Avraam, Isaac și Iacov” și ce presupune o binecuvântare.

Dacă te preocupă întrebările „Cine sunt?” și „Cine este Dumnezeu”, ai încă un motiv să urmărești această ediție din „Realități și perspective”.

Despre Israel și Orientul Mijlociu avem o subcategorie specială pe site-ul alfaomega.tv. Intră aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/israel

Dacă simți că ai nevoie de Dumnezeu în viața ta, află cum poți avea pace cu El: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/mantuire

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.